Lutrija (zelena, ne Srbije)

24. maj 2005.

XXL

Napisano pod: Utisci — Meelosh @ 23:19

Ovde je sve u XXL veličini.
Evo na primer, pre par dana, kad sam bio sabajle u gradu (ili za neupućene, u cik zore, tj. oko 9h izjutra), pripila mi se kafa kako bih došao k’sebi. Tad još nisam znao za C#, te sam morao piti Američku. I tako, odem ja u prodavnicu Starbucks (što je nešto kao McDonald’s za kafu, tj. glavne baje, ima ih svuda) i naručim “regular espresso”. Kad ono, hop, 3dl kafe. Pio sam je 2h i na kraju bacio trećinu… Bilo mi je muka pola dana od tolike kafe.
Ili, drugi primer. Odem u prodavnicu, naručim sendvič sa šunkom, kad ono, više šunke nego ostatka sendviča. 2 prsta šunke u tostu, ej bre! E, to mi se svidelo. :-D
Stvarno, Ameri su skroz u XXL fazonu. Rekao bih da u svemu preteruju. I kola su im takva! Najmanji auto koji sam video (izuzev sportskih kabrioleta, ruku na srce) bio je veličine Mercedesa. Oni Oldsmobili su, na primer, OGROMNI! Prosto da ne verujem da bih mogao da se snađem za upravljačem takvih kola.

Ali, videćemo… Još 2 nedelje do SSN-a (njihovog JMBG-a), pa ću da polažem za vozačku dozvolu. Vreme će pokazati… ;-)

1 komentar »

  1. Što se tice XXL verujem da ce Daci biti drago kad ode u posetu, mislim kad se i ti adaptiraš i budeš XXL, hihii :),
    a što se tiče veličine kola, pa kako bi se i snašao kad si vozio YUGA, pa to i nisu kola, to je limarija sa motorom, razumem te skroz.
    Ajde poz i do sledećeg pisanja

    Komentar od Danilo — 25. maj 2005. @ 10:59

RSS izvor za komentare na ovaj članak. TrackBack URL

Ostavite komentar

Powered by WordPress