Lutrija (zelena, ne Srbije)

7. avgust 2006.

Kutak

Napisano pod: Struka — Meelosh @ 23:22

Posle dosta kuburenja sa kompjuterom i mestom za rad, a kako sam sad uleteo u intenzivan rad od kuće, došao je čas da se sredi kutak sobe. :-)

Drug Miroslav, budući najpoznatiji dentist u šoru, trenutno je prodavac u velikoj prodavnici poslovne opreme Office Depot.U toj prodavnici može se naći sve za firmu, od igle do lokomotive. Mudar mali, ugledao je odličan sto za kompjuter koji je bačen na clearance sale jer je ostao samo jedan. ;-) Pozvao me telefonom, rekao mi da ima sto za BRUKA jeftinu kintu, da dolazim odmah da ga uzimam. Pitao sam ga jel’ vredi, on meni “vredi”, tako da je odmah dobio zeleno svetlo da istog momenta stavi šapu na njega, da ga purchase-uje umesto mene, jer on ima popust za zaposlene. ;-) Sa sve garancijom i taksom, izašao me je ravno $25 (cirka: 1500 dindži). :-D

Uklonio sam stari sto, sada imam malo vise prostora, pa mogu komfornije da radim (a i da jedem, pošto je stričev stari kuhinjski sto prešao, jeli, u kuhinju). Slike su na starom mestu, opalio sam samo par komada za ovu priliku, a za koji dan će biti i ostatak stana. ;-)

4 komentara »

  1. Aj poslaću ti ja pare pa kad budeš dolazio da doneseš i meni jedan :P

    Komentar od Zlobnik — 10. avgust 2006. @ 4:48

  2. Cao Shomi,

    lep kutak od nove gajbe a i “skup” stol za PC machine… Nego nisi spominjao kolko si platio KTITOR-sku fotelju :) predpostavljam da nisi stedeo na svoju guzicu i da si kupio koznu :)

    Komentar od Pera GENIJE :) — 24. avgust 2006. @ 10:11

  3. Ma yok, ti si… Pa naravno, Ktitor me izasao nekih 80tak $ ako se dobro secam, ista varijanta, preko drugara iz OfficeDepot-a. Cekamo snizenja za sve!!! Pa koja je fora ziveti u USA ako se ne ponasas kao USA-djanin? ;-)

    Komentar od Meelosh — 24. avgust 2006. @ 10:40

  4. E miso stvarno izabrao si bas lepo,bas je onako lep stol,bas je lepoooooooo,lep sta drugo reci,kada bi mogao da posaljes sleper tih lepih stolova u lepi ns,pa da napravimo p!o!s!a!o! a ovo lepi me veze za ono sto to znas(lepilo ili ti LEPAK,zato sam sentimentalan u vezi tvog LEPOG stola).

    Komentar od KRVOLJUB — 2. septembar 2006. @ 3:28

RSS izvor za komentare na ovaj članak. TrackBack URL

Ostavite komentar

Powered by WordPress