Lutrija (zelena, ne Srbije)

12. januar 2006.

Kad mačke nema…

Napisano pod: Struka — Meelosh @ 10:18

Miševi kolo vode?
Ma neeee… Miša kolo vodi! ;-)

Moj šef je od jutros zvanično na odmoru, a ja sam do kraja ove i cele iduće nedelje v.d. direktora… :-)

6 komentara »

  1. U debeli, bravo!

    Komentar od noviKorisnik — 12. januar 2006. @ 16:58

  2. Kad mačke nema miševi kolo “kisele vode” ….. ;) (Knaz MILOŠ)

    Komentar od zlobnik — 12. januar 2006. @ 17:41

  3. Od kako si seo u direktorsku fotelju ono puf ti udarilo u glavu pa ne zna da se javi drugovima sa kojima za malo nije poginuo u plavom Yugu. A za tojotu svaka cast majstore i polagano da prelazis u vele-majstore tj. da vozis garsonjeru na 4 tocka (HAMMER dzip Americke vojske samo bez topa ;-) ). Sretne ti sve Nove Godine i cak i ova kineska koja je 28 januara, posto si tamo u horoskopu prase a ovo je godina prasica. Valjda ce ti biti dobra i bericetna, potrudi se malo prasac. Zato sam ti dao one slike da se javis Masanu i meni ponekad, ne moras bas svaki dan ali jednom u sest meseci moze? Znamo da si u frci i da nemas vremena i da je to jako daleko ali ti si odavde i mi smo odavde, znaci svi smo odavde i svi smo bili tamo u B.P. (Bjelo Polje za one koji ne znaju) ;-)

    Miso drago nam je sto vidimo da napredujes samo guraj dalje, svaka cast samo se cuvaj i nek te zdravlje i pamet sluze kao sto su te sluzili do sada i nema nikakvih problema. Sve ce to doci na svoje, znaci nego ces imati svoju kompaniju. Kao sto imam i ja Ljesnjak Trade.

    Sta ima jos u Chicago-u zanimljivo, jer propustamo nesto bitno. Kakve su manifestacije i dogadjaji bez nas (verujem da Masan kada bi se izgubio u Cikagu, ne bi mogao ni sam sebe da pronadje)?

    Kako napreduju stvari sto se tice tvog stana tj. kuce? Tj. kada ces iznajmiti nesto svoje da dodjemo u posetu i da trazimo azil? Vrlo dobro znas da bi ja ovu iskucao za dve nedelje a M je ovo iskucao za 5 min. Obojica smo u kanalu sto se tice brzine na internetu 26.4 kbps i to ako nas oce, i za to nememo vremena posto je ovde sat 50 evra (ne znam koliko je to u dolarima). Ajd javi se pa da idemo da pusemo lepilo i imas pozdrave od ekipe: Las Chicago Banditos from Podbaros UBICE i naravno od nekolicine ljude Kulpina, Maglica, Rumenke gde skupljamo potpise za tvoju kandidaturu za predsednika Sigurne kuce. Nasi mejlovi su krvoljub@neobee.net, masan.milosevic@gmail.com i nasa nova adresa http://www.ultrapasswordsXXX.com.

    Komentar od KRVOLJUB I EKIPA — 19. januar 2006. @ 13:30

  4. E stvarno, ovaj lik kako je pobeg’o (u) SAD zaboravio na Evropu… Nema ga da pise, da cimne… Pitam se dal je pon’o neke slike za uspomenu :) A Masan… kolko sam video proslog leta, promenio se… :) ima veci stomak nego ranije. Poslednji koga sam video iz razreda. Nego da se vratim na ovog lika: mogu sad da se kladim da je djipio BOSS-u njegovu koznu fotelju >:) e pa, garisa, imam i ja jednu takvu :) Saljem ti puno pozdrava iz Ceske

    Komentar od Pera GENIJE :) — 2. februar 2006. @ 11:26

  5. jos kad bih znao o cemu se radi bio bi srecan

    Komentar od JoksaGT — 26. april 2008. @ 8:26

  6. heh, uleteo si u ekipu iz razreda, pa verovatno nista nije jasno… :-)

    Komentar od Meelosh — 6. maj 2008. @ 21:54

RSS izvor za komentare na ovaj članak. TrackBack URL

Ostavite komentar

Powered by WordPress