Lutrija (zelena, ne Srbije)

26. jun 2005.

Izlet

Napisano pod: Iz dana u dan — Meelosh @ 23:47

Ovde je nedelja dan za opuštanje, porodična druženja, i slično. Ovog vikenda pozvani smo od strane Radeta i Eme (šira familija) da im se pridružimo na izletu. Morali smo da ustanemo u 6:30 ujutru, takav je bio plan, pošto je mesto na koje smo išli udaljeno dobrih 4 sata vožnje.
Ivan i ja smo noć pre toga išli u bioskop da pogledamo film Batman Begins, a nakon toga da jedemo u neko njegovo omiljeno mesto. Hrana mi tamo, očigledno, nije baš prijala, celu noć me mučio stomak, jedva sam uspeo da uhvatim 1h sna. :-(
Kako smo ušli u auto, svi smo pozaspali, ceo drugi i treći red. Putovali smo na sever, u državu Viskonsin. Prošli smo grad Milvoki, pa putovali još 2 sata, prošli smo kroz indijanski rezervat Menominee i na kraju stigli na odredište, reku zvanu Wolf River.
Reka stvarno izgleda odlično, plitka je, brzaci, stene vire iz vode, baš kao u kaubojskim filmovima. Doduše, nismo videli ni jednog konja, nego gomilu ljudi u splavovima/kajacima, očigledno je to njihova Tara, rafting je najveći fazon tamo.
Poneli smo nekoliko pecaljki, deca su pokušala da pecaju, ali je samo jedan od njih (Vladan) bio uspešan, upecao je 2 komada neke (njihove vrste) ribe, veličine dlana. Bane je upecao pijavicu i krpelja, pijavicu namerno, tj. čašom, a krpelja slučajno, tj. listom leve noge. ;-)
U svakom slučaju, lepo smo se proveli, slikali smo se, umorili smo se pošteno, stigli smo kući oko 23h i odmah u krevet. :-D

Nema komentara »

Nema komentara.

RSS izvor za komentare na ovaj članak. TrackBack URL

Ostavite komentar

Powered by WordPress