Lutrija (zelena, ne Srbije)

30. maj 2005.

Gračanica

Napisano pod: Iz dana u dan — Meelosh @ 23:00

Danas je ovde neradni dan jer Amerikanci slave tzv. Memorial Day. Naravno, braća Srbi se svake godine na taj dan (a i još po nekad) okupe oko manastira Gračanica da piknikuju. (Za one koji ne znaju, identična kopija originalne Gračanice je podignuta u Čikagu.) Nešto kao prvi maj, jel’ tako…
Sve je opet u našem fazonu, prodaju se majce sa raznim likovima ;-) i simbolima, dolaze kola ukrašena navijačkim ili nacionalnim parolama, tako da personalne tablice za kola tipa DUŠAN, HEBEHA, SERB 79, itd. nisu bili ništa čudno. :-)
Krljaju se ćevapčići ($9), igra se kolce, a od pesme “Mini, mini, mini suknja…” zamalo da dobijem besnilo… Definitivno hit leta! :-)
Opalio sam fotoaparat par puta, tako da konačno ima još slika, svi znate adresu, pa ko voli, nek’ izvoli. Naravno, ni ovaj put nisam stigao da se zezam da ih smanjujem, jer se i ovakve jako brzo upload-uju. A pošto kum Grof ima pravo, ako želite da vidite, pa potrudite se malo… hihihihihihi ;-)

4 komentara »

  1. UUU bre al pobrljavi, gde Gračanica i prvi maj, al ajde dobro, praviću se da nisam ništa video (mada i nisam ja VIDEO, ja sam DVD ;)) I konačno se setio da opališ nešto (mislim na par slika :)), a za smanjenje slika će David da plati (standardno, kafa i kisela). Moram da priznam da sam prijatno iznenađen Gračanicom (nisam znao za to, ko god da je odgovoran za njeno podizanje svaka mu čast), lepo je kad ljudi ma koliko bili daleko ,još uvek znaju ko je odakle, svaka čast i samo napred….(Pozdravi društvo)
    SRBIJAAAA DO ČIKAGA, a posle ………….. OPET SRBIJAAAAAA

    Komentar od Danilo (Još Uvek Zlobnik) — 31. maj 2005. @ 9:47

  2. Kad ga već teraš da plati, onda stvarno neka bude standardno. I nemoj sad da mi se izvlačiš, kao ja otišao, pa ti demonstrativno prestao da piješ Kolu. Pričaj ti to nekom drugom…
    A kiselu mi ne pominji, nisam promoter Knjaza, pisao sam im, ali neće da plate reklamu. Ne vredi ni što je internacionalna… :-(

    Komentar od Meelosh — 31. maj 2005. @ 11:23

  3. Jojjjjj znao sam, načinio si fatalnu grešku, pa jesam ti rekao da ne šalješ sliku, ccccc, sad je kasno…. HIhiihihi

    Komentar od Danilo (Još Uvek Zlobnik) — 31. maj 2005. @ 14:31

  4. Nisam ni mislio da neces pokusati da naplatis reklamu. Nek si rekao ovom Danilu da se ne folira, nije narucio kiselu u kaficu ( osim posle pijanstva), pa brat bratu ima jedno dve godine. Vodicu ga na kafu, cim se javi (da te malo ogovaramo, hehehehhehehheehehehe), ali necemo smisljati nikakve tovare.
    Mislim da nas dovoljno poznajes, da ne poslis tako nesto. Drago mi je sto se provodis i sto sreces nase ljude. Aj uzdravlje!

    Komentar od gfof de David — 2. jun 2005. @ 19:34

RSS izvor za komentare na ovaj članak. TrackBack URL

Ostavite komentar

Powered by WordPress