Lutrija (zelena, ne Srbije)

12. maj 2007.

Formulari iz prve koverte!

Napisano pod: Lutrija, Struka — Meelosh @ 14:54

Kako su počele polako da pristižu koverte, te se gomilaju i pitanja, odlučio sam da pomognem malo zelenima, pa da okačim formulare koje sam ja dobio u prvoj koverti i poslao nazad. ;-)

Napominjem: ovo je kopija formulara koje sam ja dobio 2005-te, te može da se desi da se nešto razlikuje (mislim na formulare koje šalju)! Takođe, kako sam single, familije će ovo smartati nepotpunom prijavom. ;-)

Ja sam tada dobio formulare DSP-0122 i DS-0230. Slike možete videti na sveže otvorenoj adresi koja će se baviti samo lutrijom: http://milos.srdjevic.net/lutrija/ . Članak Zelena lutrija - retro će zauvek ostati na istoj adresi, kao i komentari naravno, a trudićemo se da najbolje delove prenesemo na novu adresu i da tamo otvorimo pravi forum gde ćemo moći da ćaskamo o svemu. ;-)

Kad otvorim forum, ili ću sve komentare prebaciti kao teme na forumu, ili ću jednostavno ugasiti komentiranje na tu temu i zameniti formular za komentiranje linkom ka forumu (velikim crvenim slovima hehehehe)… :-D

7 komentara »

  1. Pozz Milose
    odlican ti je ovaj Blog stvarno daje sve moguce odgovore vezano za Green card lottery
    Heh mislim da ovi likovi iz US Ambasade u Bg mogu ladno da stave tvoj blog na njihov sajt na njemu ima 10x vise informacija (kao i zanimljivosti) nego na zvanicnoj web strani koja se bavi pitanjima Green carda i lottery -ja :))
    Inace jedina nedoumica koja je kod mene ostala je ta (obzirom da sam i sam podneo zahtev preko zvanicnog sajta u Novembru 2006,dakle ucestvijem u ovogodisnjem konkursu za 2008)je da li oni uopste obavestavaju(pismeno) ljudima koji neprodju ???
    Iz tvojih tesktva sam doznao da obicno prvi odgovori stizu sada ,dakle kraj maja pocetak juna
    Tako da nista mi drugo ne preostaje nego da stegnem palceve i da cekam postara Zorana :))

    Komentar od damir — 19. maj 2007. @ 23:07

  2. E pa hvala na komplimentu! :-D

    Ako Zoran ne donese kovertu, nisi izvucen. Obavestavaju samo postom (velika koverta) i samo dobitnike. Toliko je jednostavna da vidis da je drzavna. :-)

    Drzim ti palceve! ;-)

    Komentar od Meelosh — 19. maj 2007. @ 23:56

  3. komshija, svaka chast :) shto reche damir, ubedljivo najbolji blog za odgovor na svako pitanje vezano za GC :) [chekam novembar… pa ako upadne kashika u med, eto 2009…]

    Komentar od dare_ns — 21. maj 2007. @ 8:44

  4. nego, jel imash i formulare iz druge koverte il shta vecj ide u drugoj? :) [ako imash, bil` ih podelio sa nama, neobasjanima?] :D

    poz :)

    Komentar od dare_ns — 24. maj 2007. @ 11:39

  5. Komsija, ja napomenuh tamo da u drugoj koverti nema nikakvih formulara. Dobijes samo uputstvo za intervju (koje papire i gde lekarski) i vreme/mesto. I to je to. Samo skupljas papire i ides u ambasadu.

    Malo mi glupo da skeniram tekst, kontam da su ga verovatno i promenili, pa ne znam ima li smisla…

    Komentar od Meelosh — 25. maj 2007. @ 5:54

  6. u, da, izvini :) prochitao sam ja sve, al … :D zaboravih ;) hvala.

    Komentar od dare_ns — 25. maj 2007. @ 8:07

  7. Konacni sam Meeloshe na tvom blogu nasla sva pitanja koja su me mucila!
    Sad me jos samo muci sto je vec jul pri kraju, a koverte nigde nema…
    Pozz

    Komentar od Neda — 19. jul 2007. @ 4:06

RSS izvor za komentare na ovaj članak. TrackBack URL

Ostavite komentar

Powered by WordPress