Lutrija (zelena, ne Srbije)

23. avgust 2008.

Aktivna trogodišnja kampanja

Napisano pod: Utisci — Meelosh @ 1:08

Konačno da opet zabeležim nešto na ovo blokče… Povod? Slavili smo. :-)

Na današnji dan pre tri godine, u ponedeljak 22. avgusta davne 2005. godine u devet časova izjutra, uleteo sam u firmu po prvi put u svojstvu zaposlenog. Sećam se da sam bio izgubljen i prilično nesiguran u znanje engleskog jezika i sve što ide uz to, te da sam se trudio da dam sve od sebe da pokažem sve što znam. Dobio sam da radim SupportTrio, i slupao sam ga za 2.5 meseca. U međuvremenu sam učestvovao u razvoju 5 različitih softverskih rešenja.

I evo nas sad, tri godine kasnije, radim, rekao bih, duplo više nego tada. :-) Mnogo se toga promenilo u međuvremenu, imali smo uspone i padove, ali smo generalno išli blagouzlaznom putanjom.

Na današnji dan, uporedo sa mojom godišnjicom, izbacili smo KnowledgeBuilder 3, prvu aplikaciju u novom ruhu, urađenu po najnovijim tehnologijama. Proslavili smo ručkom, petak je. :-)

Igrom slučaja, druga aplikacija na ToDo listi nam je SupportTrio. Na današnji dan (kako smo mi programeri naš posao na KnowledgeBuilder-u završili) počeli smo dizajn verzije 3. Na trogodišnjicu. :-D

Posle posla, otišli smo sa šefom i ženom mu na Untouchables Tour Bus. Saznali smo svašta o Al Kaponeu, kako i gde je sredio protivnike na Dan Zaljubljenih, gde je živeo, radio… Išli smo kroz delove Čikaga koji su uključeni u priču u crnom autobusu iz dvadesetih godina, vozio nas je deda koji je video jedan obračun gangstera, a pričao nam momak mojih godina koji se nazivao Franky Four-Fingers (obojica obučeni kao gangsteri). :-) Imali smo zadatak da “zaležemo” svaki put kad se čuje paljba mašinke (Chicago Typewriter-a ;-) ). Čak su i stanovnici tih delova grada kojima smo prolazili (kada nas vide u crnom busu) pokazivali kao da pucaju iz mašinke prema nama, a mi smo, šta ćemo, morali da zaležemo. :-)

Bilo je tu i kao neko izvlačenje nagrada, i od tri , prve dve su otišle damama iz naše grupe, dobile su šoljicu sa Al Kaponeovim likom i DVD o poginulim gangsterima tokom Prohibicije. :-)

Otišli smo posle i do bara, seli “na cugu” da zalijemo jubileje i prozborimo po koju o planovima za budućnost… stigao sam kući sa posla u ponoć. :-)

7 komentara »

  1. PillSpot.org. Canadian Health&Care.No prescription online pharmacy.Special Internet Prices.PillSpot.org. Vitamins@buy.online” rel=”nofollow”>.…

    Categories: Skin Care.Mental HealthAnti-allergic/Asthma.Womens Health.Antiviral.Eye Care.Antibiotics.Stomach.Anxiety/Sleep Aid.Pain Relief.Antidiabetic.Mens Health.Blood Pressure/Heart.Stop SmokingWeight Loss.Antidepressants.Vitamins/Herbal Supple…

    Trackback od JEROME — 28. jun 2010. @ 1:36


  2. PillSpot.org. Canadian Health&Care.Special Internet Prices.Best quality drugs.No prescription online pharmacy. High quality pills. Buy pills online

    Buy:Lumigan.Petcam (Metacam) Oral Suspension.Accutane.Zyban.Mega Hoodia.Prednisolone.Arimidex.Nexium.Actos.Synthroid.Prevacid.Retin-A.Human Growth Hormone.100% Pure Okinawan Coral Calcium.Valtrex.Zovirax….

    Trackback od JEFFERY — 6. jul 2010. @ 16:57

  3. trusted@pillspot.com” rel=”nofollow”>.…

    good….

    Trackback od Stephen — 12. novembar 2014. @ 21:44

  4. wawa…

    prsaas@daffdvg.com” rel=”nofollow”>.…

    Trackback od fara — 1. jul 2019. @ 6:28

  5. 6120-wawa…

    viagra@hong.kong.price” rel=”nofollow”>.…

    Trackback od fara-6120 — 2. jul 2019. @ 7:37

  6. tqqa…

    kamagra@gel.prix” rel=”nofollow”>.…

    Trackback od qqsa — 12. februar 2020. @ 3:42

  7. tqa…

    kamagra@gel.schweiz” rel=”nofollow”>.…

    Trackback od qa — 12. februar 2020. @ 4:52

RSS izvor za komentare na ovaj članak. TrackBack URL

Ostavite komentar

Powered by WordPress