Lutrija (zelena, ne Srbije)

7. avgust 2006.

Kutak

Napisano pod: Struka — Meelosh @ 23:22

Posle dosta kuburenja sa kompjuterom i mestom za rad, a kako sam sad uleteo u intenzivan rad od kuće, došao je čas da se sredi kutak sobe. :-)

Drug Miroslav, budući najpoznatiji dentist u šoru, trenutno je prodavac u velikoj prodavnici poslovne opreme Office Depot.U toj prodavnici može se naći sve za firmu, od igle do lokomotive. Mudar mali, ugledao je odličan sto za kompjuter koji je bačen na clearance sale jer je ostao samo jedan. ;-) Pozvao me telefonom, rekao mi da ima sto za BRUKA jeftinu kintu, da dolazim odmah da ga uzimam. Pitao sam ga jel’ vredi, on meni “vredi”, tako da je odmah dobio zeleno svetlo da istog momenta stavi šapu na njega, da ga purchase-uje umesto mene, jer on ima popust za zaposlene. ;-) Sa sve garancijom i taksom, izašao me je ravno $25 (cirka: 1500 dindži). :-D

Uklonio sam stari sto, sada imam malo vise prostora, pa mogu komfornije da radim (a i da jedem, pošto je stričev stari kuhinjski sto prešao, jeli, u kuhinju). Slike su na starom mestu, opalio sam samo par komada za ovu priliku, a za koji dan će biti i ostatak stana. ;-)

Powered by WordPress