Lutrija (zelena, ne Srbije)

26. septembar 2007.

The Moving (iliti selidba)

Napisano pod: Iz dana u dan, Struka — Meelosh @ 23:54

Danas smo, posle puno priprema, preselili firmu na novu lokaciju (tačnije, u novu zgradu). Nismo ni ZIP kod promenili, prešli smo samo tri kvarta/bloka južnije i 4 sprata višlje (u malkice lepšu zgradu). ;-) Nova adresa firme je 150 N Michigan Ave, Suite 1230.

Dobio sam cubicle (svoju kockicu) pored prozora, gledam na zapad prema Randolph CTA Stop-u (stanica za metro, al’ na platformi u visini prvog sprata). :-) U pozadini, između dva oblakoderčića, vidi se vrh Sears Tower-a. Ma milina…. :-)

Ujutru se vozim stanicu duže, prvi put pravcem nove zgrade. Samo da se ne izgubim negde usput…. hehehehe Manje kvartova/blokova moram da pešačim, što u principu znači da ću isto vreme trošiti na put ka poslu… Mada, to nije nikakva ušteda (protiv kiše/snega), jer je ova nova zgrada povezana u Pedway. Za one koje mrzi da prate link pa čitaju, to je, najprostije rečeno, mreža podzemnih pešačkih tunela koji povezuju oblakodere i tržne centre širom centra grada. Cool, a? Moram da prozujim jednom tuda pre elementarnih nepogoda, čisto da upoznam teren…. ;-)

14. septembar 2007.

Oči u oči

Napisano pod: Struka — Meelosh @ 21:02

Po povratku iz Novog Sada, odlučio sam da se častim novim monitorom, istim onim koji sam uzeo pre godinu dana kad sam kupio komp. Kako sam provodio dosta vremena uz kućni kompjuter (a i od sada ću), nikako mi nije bilo dovoljno prostora na koji sam se navikao na poslu…. :-P

Sad su oba na stolu, stoje rame u rame, te se sada gledamo oči u oči. Ko li će prvi popustiti…. :-)

11. septembar 2007.

The Svadba

Napisano pod: Utisci — Meelosh @ 23:02

[article slot]

Powered by WordPress