Lutrija (zelena, ne Srbije)

23. maj 2007.

Bele čarapice

Napisano pod: Iz dana u dan, Utisci — Meelosh @ 23:56

Šef je odlučio da napravi okupljanje svih zaposlenih, i izabrao je najbolju moguću varijantu. Zakupio je za firmu ložu na stadionu US Celular (po sponzoru tima, mobilnom operateru), da idemo da gledamo utakmicu domaćih White Sox-a protiv Auckland-a. Utakmica je počela u 7:11pm, zato što je sponzor poznati lanac prodavnica 7-eleven. E, ludih li amera…. :-D

Put u Srbiju pomeren je za 2 dana baš iz tog razloga, jer sam znao da mi je ovo verovatno jedini put da idem da gledam taj dosadni sport, a pogotovo na nivou… ;-) U svakom slučaju, od 9 ininga video sam pola jednog, uglavnom smo se zezali među sobom (heh, kompjuteraši i sport)…

Svako je mogao povesti po gosta, a kako se baraba vratio sa faxa na raspust (a i rođen je ovde, pa može da mi objasni pravila, onako usput), naravno da je da je izbor saputnika pao na Ivančeta. Taman da upozna malo i šefa i celu moju “radnu družinu”… Imali smo cugu i klopu (sve uključeno), kao i ličnog šankera (svaki booth ima svog). :-D Lokacija nam je bila tačno iznad prve baze, a kako sam pokušao da sa tri slike uhvatim sve što se vidi iz lože, zakačio sam panoramu, iliti nesretni pokušaj iste (moja produkcija)….

Pogled iz lože

P.S. Čujem da smo izgubili…. :-D

19. maj 2007.

Druga recka!

Napisano pod: Iz dana u dan, Utisci — Meelosh @ 10:34

Danas sam udario drugu recku, obeležio kraj druge godine “američkog sna” (dok se ne probudiš, a onda “m’rš na pos’o”)…

Sve u svemu, nije loš start, ide tačno onako kako je zacrtano u planu i programu. ;-)

Imaćemo još dve uspravne recke, a sa onom horizontalnom ću valjda morati da prestanem da brojim, ili šta ti ja znam, jer postaću i zvanično tu kao neki amer(ikenjac). :-)

Naravno, od onda počinjem da pišem na blogu tekstove na engleskom. :-D

12. maj 2007.

Formulari iz prve koverte!

Napisano pod: Lutrija, Struka — Meelosh @ 14:54

Kako su počele polako da pristižu koverte, te se gomilaju i pitanja, odlučio sam da pomognem malo zelenima, pa da okačim formulare koje sam ja dobio u prvoj koverti i poslao nazad. ;-)

Napominjem: ovo je kopija formulara koje sam ja dobio 2005-te, te može da se desi da se nešto razlikuje (mislim na formulare koje šalju)! Takođe, kako sam single, familije će ovo smartati nepotpunom prijavom. ;-)

Ja sam tada dobio formulare DSP-0122 i DS-0230. Slike možete videti na sveže otvorenoj adresi koja će se baviti samo lutrijom: http://milos.srdjevic.net/lutrija/ . Članak Zelena lutrija - retro će zauvek ostati na istoj adresi, kao i komentari naravno, a trudićemo se da najbolje delove prenesemo na novu adresu i da tamo otvorimo pravi forum gde ćemo moći da ćaskamo o svemu. ;-)

Kad otvorim forum, ili ću sve komentare prebaciti kao teme na forumu, ili ću jednostavno ugasiti komentiranje na tu temu i zameniti formular za komentiranje linkom ka forumu (velikim crvenim slovima hehehehe)… :-D

Powered by WordPress